Bryn brhandling med Henna

Best på bryn farging og forming

Bryn styling med Brow Henna er ny metode for brynsstyling. Den er mer avansert enn tradisjonell farge og samtidig er den veldig trygg.

Hennafargen er utvunnet av hennaplanten, og det er dermed et naturlig farge.

Det er ikke samme type som den syntetiske sorte hennaen som ofte blir forbundet med allergiske reaksjoner – denne hennaen inneholder faktisk mindre allergenstoffer enn vanlig tradisjonell brynsfarge. Den er også svært næringsrik, slik at mange opplever at de får fyldigere bryn ved regelmessig bruk.

Dermed er det også ideelt både for de som tidligere har overnappet øyenbrynene og som har liten hårvekst eller asymmetri. Vi bruker voks og pinsett til forming.

Varighet

Varighet bestemmes av hudtype/hudtilstand og daglig pleie. Veldig lyse farger holder seg bra på hår, men forsvinner fortere fra huden, vanlig varighet fra 7 opp til 30 dager. Henna varer veldig fint på huden og kan hjelpe til å dekke områder hvor det er hårtap. Farger blir tilpasset kundens behov og ønsker.

Etter behandlingen

Det er viktig å unngå vann de første 24 timene etter behandlingen, slik at fargen skal få tid til å etablere seg godt på både huden og hårene.

Vipper Og Bryn

Priser for vipper, bryn og Henna brynsstyling 60 min

Farging av vipper
 
390,-
Farging av bryn
 
350,-
Forming av bryn
 
430,-
Farging og forming av bryn
 
650,-
Farging av vipper og bryn med forming av bryn
 
790,-
Brow Henna brynsstyling
 
730,-
Brow Henna brynsstyling ink. farging av vipper
 
890,-
Brow lamination
 
930,-

logo white 90

Beauty Instinct – er et sted hvor du kommer til å føle deg velkommen og behagelig. Rolig musikk, delikat duft og terapeut kunnskap i hver bevegelse hjelper å føle kjærlighet og harmoni.

Hurtigkoblinger

Kontakt

Google Kart

Beauty Instinct i Google Map