Uttklemig, dyprens med ultralyd

Fem myter om kviser

01. Akne-hud bør vaskes oftere enn hud uten akne

Usant. Studier har vist at det er bedre vaske huden to ganger om dagen, men mer enn det kan føre til tørr og irritabel hud. Hvis huden strippes for fuktighet, vil talgkjertlene kompensere ved å produsere mer talg, som kan tette porene og gi kviser.

02. Å smøre tannkrem på kviser er en god nødløsning

Usant. Tannkremen inneholder flere ingredienser dom kan irritere huden. Det kan gjøre problemet verre.

03. Eplesider-eddik

Er bra mot kviser – usant. Riktignok virker syren i eplesider-eddik antibakterielt, og kan ha en mild eksfolierende effekt, men er du uforsiktig kan den høye konsentrasjon av syre skade huden.

04. Har du akne bør du styre unna solkrem

Usant. Sannheten er at elle bør bruke solkremen – hver dag både sommer og vinter. Har du fet hud med akne bør du velge en solkrem spesielt utviklet for akkurat denne hudtypen. Styr unna kjemiske UV – filtre som helioplex. Velg heller en solkrem som inneholder et fysisk filter som sink – oksid. Sink – oksid virker også beroligende på huden. Det er gunstig for alle hudtyper, men spesielt for akne hud.

05. Mye sjokolade gir uren hud

Usant. Enkelte studier viser at spesielt melken og muligens også sukkeret i sjokoladen kan virke betennelsesøkende. Sukkeret øker insulin – nivået og det kan gi flere aknebakterier og høyere nivå mannlige kjønnshormoner. Dette kan igjen føre til økt talgproduksjon og mer uren hud. Så mørk sjokolade med høy kakao – innhold er best valget.

logo white 90

Beauty Instinct – er et sted hvor du kommer til å føle deg velkommen og behagelig. Rolig musikk, delikat duft og terapeut kunnskap i hver bevegelse hjelper å føle kjærlighet og harmoni.

Hurtigkoblinger

Kontakt

Google Kart

Beauty Instinct i Google Map