Anti-age hudpleie behandling

Israilsk hudpleie serie NOON, cosmeceuticals produkter

Collagen 360

Collagen 360 brukes for å behandle de første aldringstegnene samt bremse nye aldringstegn. Perfekt mot linjer og poser under øynene. Behandlingen fornyer celler og starter biologiske prosesser i huden.

Mesoestetic

Vi bruker et 10% Marine Collagen Serum i kombinasjon med en helt egen massasje teknikk for å optimalisere resultatene. Den kan utføres som en engangsbehandling, kur eller i kombinasjon med kjemisk peeling.

Stem Cell

Stem Cell

Stamceller er et nytt ord innen profesjonell hudpleie. Det er en anti-aldringsbehandling som er mye brukt blant mennesker over 40 år. Behandlingen har en oppstrammende effekt, styrker huden og stimulerer dannelsen av nye celler.

Stem cell er hentet ut fra planter. Nanoteknologi innkapsler aktive ingredienser i liposomer, som blir det perfekte leveringssystemet for optimal effekt på hud. Behandlingen kan kombineres med mikroneedling eller kjemiske peelinger.

Energy C

Energy C

Energy C er et nytt generasjons behandling med en patentert c-vitamin formula. Det er en effektiv aldringsbehandling med gode resultater. Det starter fysiologiske hudprosesser i huden og gjenoppretter hudstrukturen fra innsiden. Alle produkter i behandlingen, samt hjemmepleieprodukter har et høyt innhold av C-vitamin som er velkjent for å hjelpe mot en rekke hudproblemer, og ikke minst bekjempe skader på huden fra f.eks. røyking, medisiner og stress. C-vitamin kan brukes etter en kjemisk peeling eller som en egen behandlingskur.

Behandling med Mesoestetic

Priser for mesoestetic avansert behandling

Energy c
 
1550,-
Stem cell
 
1550,-
Collagen 360
 
1550,-

logo white 90

Beauty Instinct – er et sted hvor du kommer til å føle deg velkommen og behagelig. Rolig musikk, delikat duft og terapeut kunnskap i hver bevegelse hjelper å føle kjærlighet og harmoni.

Hurtigkoblinger

Kontakt

Google Kart

Beauty Instinct i Google Map