Vippe Extensions

Nytt sett vipper

Vippeextensions gir deg luksus i hverdagen. Du får både et glamorøst og et våkent blikk helt uten anstrengelser! Vippeextensions er kunstige hår der ett og ett extensions blir limt på ên og ên naturlig vipp. Da får man skapt en forlengende og fyldig effekt. Man kan skape ulike effekter med forskjellige lengder og bøy på vippene. Med vippeextensions krever det ingen tid eller innsats, her får du flotte vipper fra tidlig morgen til sen kveld alle dager i uka.

Klassisk extensions

Det anbefales at du kommer til behandlingene uten noe form for øyesminke og med rene vipper. Både når det gjelder på setting av nytt sett og til en etterfyll, fordi å rengjøre vippene dine kan ta opp mye av tiden.

For å holde vippene best mulig og lengst, må man tenke på hvordan man behandler dem mellom hver etterfyll. Prøv å unngå å bruke noe som helst oljebaserte produkter i ansiktet og spesielt på vippene. For å fjerne sminke, smuss, oljer og talg, som kan bryte ned limet, ber vi om at det vaskes daglig med tilpasset produkt. Det er også viktig å børste de med en mascarabørste som du får tildelt, både morgen og kveld. Man må aldri plukke eller dra i vippene da man drar ikke bare med extensionet, men sin egen naturlig vipp og skjer det for mange ganger, kan du risikere å miste øyevippene permanent.

Vær påpasselig med hvordan du sover, ikke sov på ansiktet. Om vippene blir most ned i puta om nettene, vil vippene falle av raskere. Derfor kan man også se at det ene øyet har mindre vipper enn det andre, fordi man ofte sover på den ene siden. Vippene vil gradvis falle av og det er helt normalt å miste mellom èn og tre vipper hver eneste dag. Husk, hvis du velger vippeextensions, er det viktig å være flink med påfyll når vippene starter å falle av. Ønsker du ikke å ha vippene lenger, må du få fjernet de hos en behandler. Følg rådene fra terapeuten, så oppnår man lengre varighet.

Øyevippeforlengelsestjenester i Oslo

Hvem bør ikke bruke extensions?

  • Plaget med mye øyeinfeksjoner.
  • Allergi mot ingredienser i limet.
  • Det brukes en sterk lampe over øynene gjennom hele behandlingen, så tenk deg om to ganger om du er veldig lysømfintlig.

Viktigste forhåndsreglene rett etter behandlingen

Ingen svømming, ingen badstue, ingen solarium og ingen dusjing de første 24 timene. Børste vippene forsiktig og ikke gni deg hardt i øynene, samt vask de daglig med tilpasset produkt.

Vippeexstensions

Pris for klassisk vippeexstensions og etterfyll

Nytt sett
 
1350,-
Etterfyll inntil 3-4 uker
 
890,-
Etterfyll quick touch up, 60 min
 
590,-
Fjerning
 
350,-

logo white 90

Beauty Instinct – er et sted hvor du kommer til å føle deg velkommen og behagelig. Rolig musikk, delikat duft og terapeut kunnskap i hver bevegelse hjelper å føle kjærlighet og harmoni.

Hurtigkoblinger

Kontakt

Google Kart

Beauty Instinct i Google Map