Skjønnhetssalong

Beauty Instinct ble etablert i 2016 av Julija, som både er terapeut i, og daglig leder av, salongen. I salongen benyttes det kun trygge, profesjonelle og godkjente produkter, som garantert gir et supert resultat. Samtlige produkter og behandlinger testes alltid av terapeut før de benyttes i salongen.

Våre lokaler ligger sentralt beliggende i Oslo, i Riddervolds gate 9. Det er enkelt å komme til salongen med kollektiv transport, buss nr. 21 og trikk nr. 11 stopper rett ved salongen, på Riddervolds plass.

Skjønnhetssalong

Beauty Instinct salong

Vårt ønske er å hjelpe deg til å oppnå dine drømmer når det kommer til skjønnhetspleie og velvære. Hvert eneste ansikt er unikt, vakkert og sjarmerende, og det er min oppgave å bruke mine profesjonelle kunnskaper til å få frem det beste akkurat hos deg. Enhver kvinne skal kunne føle seg vakker - uansett alder!

Salongen har en atmosfære av ro og harmoni, som gjør at du som kunde slapper godt av, glemmer den travle hverdagen, og nyter behandlingen terapeuten gir deg. I tillegg til ro og harmoni går du ut av salongen med gode opplevelser, samt ny kunnskap om behandlingen etter samtaler med en dyktig terapeut.

Profesjonell og kvalifisert terapeut - Julija Kristensen

Våre terapeuter

Julija Kristensen

Profesjonell og kvalifisert terapeut

Spesialist innen brasiliansk og kropp voksing.

Siden 2017 permanent make up sertifisert spesialist innen pudder bryn teknikk.
Henna bryn stylist.
Inlei vippeløft spesialist.
Estetisk hudpleie behandlinger - mpen behandling, mikroneedling, spesialkompetanse innen ansiktsbehandlinger.
Klassisk hudpleie - dyprens, ansikt massasje, hud analyse, tilpasning av hjemmepleie produkter.
Peeling - overfladiske behandlinger med Mesosthetic og Dermaceutic Cosmeceuticals produkter og andre avanserte behandlinger.
Skjønnhetssalong  gavekort

I salongen vår kan du bestille et gavekort

logo white 90

Beauty Instinct – er et sted hvor du kommer til å føle deg velkommen og behagelig. Rolig musikk, delikat duft og terapeut kunnskap i hver bevegelse hjelper å føle kjærlighet og harmoni.

Hurtigkoblinger

Kontakt

Google Kart

Beauty Instinct i Google Map