Anti - age hudpleie behandling, behandling for rynker

Det store spørsmålet er hva som faktisk fungerer – og hva som kun reklame.

01. Vitamin a

Fordeler: binder fuktighet, forsterker huden og glatter ut linjer og rynker. Sammen med solkrem er dette den mest etablerte anti-aldringsingrediensen som finnes. Har ulike navn som retinol, tretionin, retinoicsyre og retinaldehyde. Det er bevist at den øker tykkelsen på epidermis og glatter linjer, øker produksjonen av substanser som binder fuktighet og forsterker huden strukturen. Anbefaler bruke retinol produkter om natten, men husk at denne ikke skal brukes om du er gravid eller ammer. Bruker du et produkt som inneholder en effektiv konsentrasjon 0,5 – 1, vil effekten på overhuden vare synlig etter første påføring. Det er normalt at huden blir noe irritert i starten.

02. Peptider

Fordeler: reduserer rynker og bedrer sårheling. Peptider er en type signalmolekyler. Det mest effektive peptidet er matryxil. Den har en svært god rynkereduserende effekt, tolereres godt av huden og er effektiv i lave konsentrasjoner under 1.

Andre peptider er argireline, ac-EEMQRR og kopperpeptiddet Cu – GHK.

03. Antioksidanter, vitaminer og alger

Antioksidanter reduserer skaden som forårsakes av frie radikaler. Det betyr at de både forebygger og reparerer skader på cellenivå. Det motvirker også betennelsesreaksjon og beskytter mot UV – stråling.

04. Alfa lipoisk syre

Har anti-inflammatoriske egenskaper og kan fungere eksfolierende. Studie har vist positiv virkning på solflekker, fine linjer og hud irritasjon.

05. Vitamin c

Fordeler: gir glattere hud, forebygger pigmentflekker, reduserer rynker og fine linjer. Dette er en av de eldste og mest brukte antioksidantene på markedet. I dagens produkter c vitamin kommer i mange ulike former – askorbinsyre, askorbylfosfat, askorbylpalminat og askorbyl glykosid. Viktig at produkter som du skal bruke har konsentrasjon minst 10 og pH – en er under 3,5. I et godt produkt vil vitamin C forhindre solskader av UV – stråling, virker som en hud – lysner og stimulere til nydannelse av kollagen og elastin.

06. Nikotinamid eller vitamin b3

Fordeler: holder på fuktighet, motvirker kviser, reduserer pigmentflekker, reduserer porestørrelser og gjør huden mykere, motvirker gulning av huden. Dette er en kraftig antioksidant som huden tolererer godt. Det styrker blant annet lipid – barrieren i epidermis slik at overhuden holder bedre på fuktighet. God effekt på fine linjer, rynker, pigmentflekker, røde flekker og gusten hud.

07. N – acetyl – glukosamine NAG

Fordeler: holder på fuktighet, motvirker kviser, reduserer pigmentflekker, reduserer porestørrelser og gjør huden mykere, motvirker gulning av huden. Dette er en kraftig antioksidant som huden tolererer godt. Det styrker blant annet lipid – barrieren i epidermis slik at overhuden holder bedre på fuktighet. God effekt på fine linjer, rynker, pigmentflekker, røde flekker og gusten hud.

08. Vitamin B5\panthenol

Fordeler: hjelper mot rød og solskadet hud. Reduserer eventuelle irritasjoner ved retinoid eller syre behandling og har gode fuktighetsgivende egenskaper. Panthenol er et derivat av vitamin B5. Begge er viktig for cellefunksjonene i huden, og er med på å styrke hudens barrierer. Gjennom å stimulere fibroblast – celler, virker positivt på sårheling og tolereres svært godt av huden.

09. Vitamin E

Fordeler: er fuktighetsgivende og gir beskyttelse mot UV – stråling. Vitamin E har vist seg å redusere antall solskadede celler, nøytralisere frie radikaler, og fungerer som fuktighetsgiver. Studier har vist at produkter med en vitamin E – konsentrasjonen på rundt 5 både reduserer rynker rundt øyene og skadene i huden etter soling eller kjemisk behandling.

10. Ubiquinone

Fordeler: reduserer nedbrytningen av kollagen og beskytter mot alle former for aldring. Detter er naturlig, fettløselig antioksidant. Den reduserer nedbrytningen av kollagen etter UV- stråling samtidig som den motvirker stresset på hudcellene.

logo white 90

Beauty Instinct – er et sted hvor du kommer til å føle deg velkommen og behagelig. Rolig musikk, delikat duft og terapeut kunnskap i hver bevegelse hjelper å føle kjærlighet og harmoni.

Hurtigkoblinger

Kontakt

Google Kart

Beauty Instinct i Google Map