Kjemisk peeling

For å bevare ungdommelighet og forhindre estetiske hudfeil, bruker vi kjemiske peeling fra Mesoestetic og Dermaceutic Cosmeceuticals. Kjemiske peeling har en enkel forklaring: en kontrollert peeling av døde celler og skadet hud for å skape ny, sunn hud.

Kjemisk peeling hjelper til med et bredt utvalg av hudproblemer: rynker, akne, postakne og postoperative arr, inflammasjon, ujevn hudstruktur eller hudtone og slapp hud. Dette er en del av regenereringsprosessen og er helt normalt. Det forsvinner etter noen dager.

Behandlingskur kan vanligvis variere fra 4-8 behandlinger. Ulike behandlingsprosedyrer kan ofte kombineres med hverandre, og dermed er det mulig å jobbe med forskjellige styrker med syrer som trenger inn i huden akkurat der det er behov for å løse et bestemt hudproblem.

Dermaceutic kjemisk peel

Kjemisk peel

Behandlinger fra Dermaceutic er både trygge og effektive. De har overfladiske behandlinger som hjelper med å løse de fleste hudproblemer raskt og effektivt med lite eller ingen nedetid. De har også svært gode hjemmepleieprodukter for å beholde resultatet etter behandlingene.

Mesoestetic kjemisk peeling

Mesoestetic kjemisk peeling

"Alle Mesoestetic peelinger er gelbaserte og penetrerer dermed huden sakte, jevnt og skånsomt, samtidig som den er effektiv."

Gelen flytter seg ikke etter påføring, slik at den er svært trygg i bruk. Behandlingen er ikke traumatisk, og innebærer minimalt med flassing. I vår klinikk tilbyr vi profesjonell pleie med Mesoestic. Kjemisk peeling av huden involverer applikasjon av en kjemisk oppløsning for å forbedre solskader, pigmenteringer, akne og rynker.

Vi utfører både overfladiske peelinger, med f.eks. glykolsyre, mandelsyre, melkesyre, azelainsyre eller ferulsyre, og en peeling kombinert av ulike syrer som penetrerer huden dypere.

Vurderingen under konsultasjonen er viktig for at pasienten skal få riktig behandling.

Kjemisk peeling

Pris for kjemisk peeling tilpasset din hud 40 min

Kjemisk peeling
 
1400,-

logo white 90

Beauty Instinct – er et sted hvor du kommer til å føle deg velkommen og behagelig. Rolig musikk, delikat duft og terapeut kunnskap i hver bevegelse hjelper å føle kjærlighet og harmoni.

Hurtigkoblinger

Kontakt

Google Kart

Beauty Instinct i Google Map