Kjemisk peeling for ansikt med AHA syrer

Kjemisk peeling fra
NOON Aesthetics og
Mesoestetic Cosmeceuticals

For å bevare ungdommelighet og forhindre estetiske hudfeil, bruker vi kjemiske peeling fra NOON Aesthetics og Mesoestetic. Kjemiske peeling har en enkel forklaring: en kontrollert peeling av døde celler og skadet hud for å skape ny, sunn hud.

NOON Kjemisk peel

Våre avanserte kjemiske peelinger fra Noon Aesthetics med sin innovative DermShield ™ - teknologi, gjør det mulig å bruke høyere konsentrasjon av syrer uten å oppleve de vanlige bivirkningene som irritasjon, svie, rødhet og ubehag.

Kjemisk peel

DermShield™ Høye konsentrasjoner, få irritasjoner

Når huden eksponeres for aktive ingredienser i høye konsentrasjoner, som AHA og BHA syrer, aktiveres visse nervefibre. Dette kan føre til inflammasjon i huden som kan bli synlig som rødme og hevelse. Ubehag som kløe, irritasjon og varmefølelse kan også oppstå. Noon Aesthetics™ produkter inneholder DermShield™, en unik teknologi som reduserer aktiveringen av disse nervefibrene. Det gir oss muligheten til å bruke høye konsentrasjoner av aktive ingredienser, med langt færre irritasjoner. Du kan dermed oppnå ønskede resultater, ved å bruke Noon Aesthetics™ produkter daglig, uten å måtte tenke på tilvennings- eller nedetid.

Noon Aesthetics™ er en ny generasjon hudpleieserie med et av markedets høyeste konsentrasjoner av aktive ingredienser. Takket være deres patenterte Dermshield™ teknologi oppnår man imponerende resultater, uten de normale bivirkningene som kan oppstå ved bruk av produkter med høye konsentrasjoner. Innovasjon i fokus og unike ingredienssammensetninger bringer Noon Aesthetics™ til nye høyder innen behandling av hud. Grunnleggeren, den prominente kjemikeren Masha Minkin har over 20 års erfaring innenfor kosmetisk kjemi og biologi. Noon Aesthetics™ er en internasjonal merkevare som er tilgjengelig i over 30 land.

Kjemisk peeling hjelper til med et bredt utvalg av hudproblemer:

 • Aldrende hud
 • Uren hud
 • Ujevn hudfarge
 • Rødme
 • Fine linjer og rynker
 • Solskader
 • Hyperpigmentering
 • Tap av elastisitet og volum
 • Akne/postakne pigmentering og arr
 • Inflammasjon
 • Ujevn hudstruktur eller hudtone og slapp hud

Hvordan er behandlingen?

Vi begynner med rengjøring og forberedelse av huden før påføring av kjemiske peeling. Avhengig av hudtype, hudfarge og utfordring, anvendes det ulike syrer tilpasset deres behov. De aller fleste behandlinger inkluderer 2 kjemiske peelinger. De med sensitiv hud starter vanligvis med 1 kjemisk peeling. Hver behandling inkluderer: maske, ansiktsmassasje, serumer og kremer. Behandlingen tar ca. 45 – 60 min.

Vi gjør alltid en analyse av din hud før første behandling for å avgjøre eksakt hvilken protokoll som er rett for deg. Du vil også få veiledning for bruk av anbefalte produkter for hjemmepleie.

Hvordan er huden umiddelbart etter behandlingen?

De aller fleste vil ikke oppleve noen negative bivirkninger etter behandlingen. Noen kan oppleve mild til moderat rødme, samt oppleve en kriblende følelse i huden i etterkant. Dette avhenger av din hudtype. Hvis du har sensitiv hud, kan du oppleve at huden er rød litt lenger. Vi anbefaler å bruke hjemmeprodukter fra NOON Aesthetics for best mulig resultat.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Dette avgjøres i samråd med deg og ditt behov og kan variere mellom 1-6 behandlinger.

Mesoestetic kjemisk peeling

Mesoestetic kjemisk peeling

"Alle Mesoestetic peelinger er gelbaserte og penetrerer dermed huden sakte, jevnt og skånsomt, samtidig som den er effektiv."

Gelen flytter seg ikke etter påføring, slik at den er svært trygg i bruk. Behandlingen er ikke traumatisk, og innebærer minimalt med flassing. I vår klinikk tilbyr vi profesjonell pleie med Mesoestic. Kjemisk peeling av huden involverer applikasjon av en kjemisk oppløsning for å forbedre solskader, pigmenteringer, akne og rynker.

Vi utfører både overfladiske peelinger, med f.eks. glykolsyre, mandelsyre, melkesyre, azelainsyre eller ferulsyre, og en peeling kombinert av ulike syrer som penetrerer huden dypere.

Vurderingen under konsultasjonen er viktig for at pasienten skal få riktig behandling.

Behandlinger fra Mesoestetic er både trygge og effektive. De har overfladiske behandlinger som hjelper med å løse de fleste hudproblemer raskt og effektivt med lite eller ingen nedetid. De har også svært gode hjemmepleieprodukter for å beholde resultatet etter behandlingene.

Mesoestetic kjemisk peeling
Mesoestetic kjemisk peeling

Kjemisk peeling

Pris for kjemisk peeling tilpasset din hud fra 40 min

Kjemisk peeling NOON Aesthetics
 
2500,-
Kjemisk peeling Mesoestetic
 
1400,-

logo white 90

Beauty Instinct – er et sted hvor du kommer til å føle deg velkommen og behagelig. Rolig musikk, delikat duft og terapeut kunnskap i hver bevegelse hjelper å føle kjærlighet og harmoni.

Hurtigkoblinger

Kontakt

Google Kart

Beauty Instinct i Google Map