Skjønnhetssalong

Beauty instinct ble etablert i 2016 av Julija som er både terapeut og daglig leder i bedriften. I salongen brukes effektive, trygge, godkjente og profesjonelle produkter for hver behandling, som kan garantere et fornøyd resultat. Alle produkter og behandlinger blir alltid testet av terapeut før disse skal brukes i salongen. Våre lokaler ligger sentralt i Oslo i Riddervolds gate 9, veldig enkelt å finne frem med gode kollektive transport – løsninger.

Buss nr 21, trikk nr 11 stopper rett ved salongen.

Skjønnhetssalong

Beauty Instinct salong

Beauty instinct skal hjelpe deg å følge dine instinkter. Hvert eneste ansikt er unikt, vakkert, sjarmerende, og det er min oppgave å bruke mine profesjonelle kunnskaper å gjøre den beste jobben for akkurat deg. Det finnes ingenting som kan stoppe en kvinne i å føle seg vakker, teste ut nye behandlinger og ikke minst føle seg vakker uansett alder.

Hensyn og atmosfære i salongen gjør at du som kunde skal kunne slappe helt av. Glem den travle hverdagen, fortell oss dine ønsker, prøv forskjellige behandlinger og ikke minst avslutt besøket med ny informasjon, inspirasjon og gode opplevelser etter behandling.

Profesjonell og kvalifisert terapeut - Julija Kristensen

Våre terapeuter

Julija Kristensen

Profesjonell og kvalifisert terapeut

Spesialist innen brasiliansk og kropp voksing.

Siden 2017 permanent make up sertifisert spesialist innen pudder bryn teknikk.
Henna bryn stylist.
Inlei vippeløft spesialist.
Estetisk hudpleie behandlinger - mpen behandling, mikroneedling, spesialkompetanse innen ansiktsbehandlinger.
Klassisk hudpleie - dyprens, ansikt massasje, hud analyse, tilpasning av hjemmepleie produkter.
Peeling - overfladiske behandlinger med Mesosthetic og Dermaceutic Cosmeceuticals produkter og andre avanserte behandlinger.
Skjønnhetssalong  gavekort

I salongen vår kan du bestille et gavekort

logo white 90

Beauty Instinct – er et sted hvor du kommer til å føle deg velkommen og behagelig. Rolig musikk, delikat duft og terapeut kunnskap i hver bevegelse hjelper å føle kjærlighet og harmoni.

Hurtigkoblinger

Kontakt

Google Kart

Beauty Instinct i Google Map